28. ledna 2019 zpět

Placení příspěvků

Ahoj
zasílám informace o placení členských příspěvků na rok 2019. Výši vašich příspěvků naleznete v tabulce na webu http://www.hkostas.cz/clenske-prispevky.php" target="_blank" style="color: rgb(17, 85, 204);" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?q=http://www.hkostas.cz/clenske-prispevky.php&source=gmail&ust=1548775760952000&usg=AFQjCNEflhEuovcfQSwEotfnGxyjdsyeaQ">http://www.hkostas.cz/clenske-prispevky.php
Příspěvky je  nutno uhradit během února. Vaše minimum je v řádku bez ČHS. Samozřejmě můžete být i členy ČHS a případně si pořídit i jejich cestovní pojištění. Platby posílejte na klubový účet dle instrukcí pod tabulkou. V případě nejasností napište nebo volejte. 
Sokol si dělá pořádek v papírech a bude po vás potřebovat vyplnit přihlášku a souhlas se zpracováním údajů. Stejně tak i my budeme potřebovat souhlas se zpracováním. Potřebné formuláře naleznete v příloze mailu. Vytiskněte si prosím přihlášku (dle věku), souhlas se zpracováním list2 a souhlas hko. Vyplňte, podepište a oskenované pošlete mailem na mě. Nebo můžete doručit jiným způsobem. Každopádně také během února.
Věřím, že vás nebude potřeba upomínat. Pokud někdo už teď ví, že s námi dál nebude pokračovat, tak mi písněte, abych vás zbytečně neobtěžoval upomínkami.
Pokud někdo z vás měnil jméno, bydliště, telefonní číslo, mail, tak prosíme o aktualizaci.
Díky
 
Tomáš Hornych
předseda HKO
autor: neznámý |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03