29. dubna 2014 zpět

Změna provozní doby lezecké stěny - aktualizace

Pondělí je za námi a stěna je oficiálně uzavřena. V případě mega špatného počasí je možné, že se poleze. Pokud to budu vědět, tak napíšu, jinak si zavolejte správcům.


Jedno období končí, jiné začíná. Stejně tak končí naše sezóna lezení na stěně a začíná lezení ve skalách. Stěna bude otevřena jen do konce dubna. Případný mimořádný provoz vlivem dlouhodobě špatného počasí je možný. Sledujte http://www.hkostas.cz/umela-stena.php">zde nebo zkuste zavolat správcům.

Takže, jak se ještě poleze?
21.4. otevřeno 19-21
23.4. otevřeno 19-21 - jen pokud bude kroužek na stěně, viz níže
25.4. otevřeno 19-21
26.4. zavřeno - http://www.hkostas.cz/detail.php?tid=100&tpage=4">otevírání skal
27.4. zavřeno
28.4. otevřeno 19-21
30.4. zavřeno -čarodějnice

Chceme Vám všem poděkovat za návštěvnost a do skalní sezóny Vám přejeme spoustu výstupů a nádherných dní ve skalách. Na podzim se na Vás těšíme u nové sezóny.


Budeme muset přidat uzávěru i na středu. Pokud bude hezky a půjdeme s dětským kroužkem do skal, nebude nikdo, aby otevřel. To zda budeme v sokolovně nebo ve skalách bude vždy v úterý napsáno v záložce http://www.hkostas.cz/krouzek.php">Lezecký kroužek. Ve vlastním zájmu si to sledujte a za případné potíže se omlouváme.


Vzhledem k pěknému a suchému počasí jsme se rozhodli ukončit víkendové lezení. Takže už tento týden 5. a 6.4. bude zavřeno. Poleze se tedy jen v pondělí, středu a pátek dle standartního rozvrhu. Pokud bude pršet a nebo za každou cenu potřebujete lézt na stěně o víkendu, informujte se a domluvte si to se správcem. Případné změny sledujte na našem http://www.hkostas.cz/umela-stena.php">webu.

Howg
autor: Tomáš Hornych |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03