16. října 2014 zpět

Brigáda na Ostaši 2 - aktualizace

Ahoj lidi,

 jak jsme nakonec viděli v sobotu na Ostaši, ne každýmu se termín brigády hodil, takže pro ty, který nemohli, vypisujeme ještě termín doplňkový:-)

 Ne není to schválnost, je to potřeba, v poslední fázi dokončení žebříku za Sokolem se rozbila pila, a jiná nebyla, takže práce zůstala nedokončená... tudíž je potřeba se sejít znovu v síle 5 - 6 lidí!!! a práci dokončit, jinak tam bude tohle torzo strašit dýl, než prázdné místo po naší skříňce na zdi sokolovny:-)

 Vyzývám - a taky trochu žádám, zda se najdou 3 - 4 zodpovědní z Vás, kteří Prťkovi a mně přijdou tuto neděli v 9.30 na Ostaš pomoct dokončit rozdělanou práci! sraz u kiosku!Hlaste se mi na mail

 Jakmile bude nahlášen dostatečný počet, pošlu hromadný mail a ostatní zarazím:-)

 Pilu budeme mít, nicméně pokud by měl někdo aktivně možnost vzít i druhou, tak to bude paráda (neboť jak jsme se přesvědčili, není nad zálohu):-) dále je dobré vzít nějaká dláta či dlabadla:-) a bác-hamry... motyka, sekyry, kramle, prkna a hřebíky jsou na místě...

 Předpokládaný rozsah práce je cca na 2 - 2,5 hodiny... tak doufám, že nás v tom nenecháte?! co?! a co ty, předsedo? budeš zas na Atlantikem?:-)

 Díky předem všem zodpovědným!

 Heřman


14.10.2014

V sobotu jsme se sešli na brigádě a vše klapalo dokud se neporouchala pila. Přesto většina a hlavně ta těžší část práce je připravená. Zbývá dosadit asi 15 schodnic. Pokud vím, domluvil se termín 19.10.2014 dopoledne. Kdo můžete na 2 -3 hodinky pomoci, kontaktujte Heřmana nebo Axmánka. Bude vás čekat pocit z dobře odvedené práce ;-)))
autor: Tomáš Hornych |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03