5. prosince 2014 zpět

Petice proti zřízení feraty v Ádru

Přišla nám žádost o pomoc s peticí. Každý to snad zaslechl nebo o tom četl na http://www.lezec.cz/clanek.php?key=12010&nazev=o_chystane_ferrate_v_adrspachu&lim=0&==&caut=#koment">Lezci. I když bylo od záměru upuštěno, přesto si OVK myslí, že bude lepší se k tomu vyjádřit a doložit to mandátem od lidí. Petiční archy budou k podpisu na stěně HKOstaš. Kdo bude potřebovat petiční arch pro jiné místo, napište si o něj Heřmanovi.

Na obec Adršpach přišla žádost na vybudování feráty okolo Indiána (informace viz.příloha) bylo velké štěstí,že starosta obce než,aby to schválil bez dalších informací oslovil místní lezce jinak by vůbec tento projekt nevyšel na veřejnost,který už měl všechny potřebná povolení k realizaci a chybělo jen povolení od zastupitelů Adršpachu ty současnosti tento projekt zamítli.,což je dobrá zpráva,ale po zkušenostech z Jizerek Kočičích kamenů ,kde před lety byl stejný projekt zastaven a po letech zase obnoven a bohužel realizovaný.Jsme se s přáteli rozhodli co nechceme,aby to dopadlo stejně prezentovat formou petice náš nesouhlas vybudování feráty v Adršpachu okolí Indiána hlavní důvod petice je dát jasně najevo nesouhlas a zároven,aby obec Adršpach,Lesy ČR byli informováni naším stanoviskem,aby se nenašel další chytrák a neprezentoval,že lezcům a dalším lidem by feráta nevadila.Takhle to bude jasně napsaný.Mám k vám prosbu pokud souhlasíte s peticí a měli byste čas informovat další lidi a popřípadě nechat podepsat petici velice by nám to pomohlo.Samozřejmě,aby byli splněni všechny podmínky pro předání petice na uvedené úřady musí se dodržet určitý postupy.

- každý kdo to bude podepisovat musí řádně vyplnit potřebné kolonky

-petice před podepsáním musí obsahovat všechny uvedené informace (viz příloha petice) nejlépe když všechny potřebné listy budou pohromadě,aby každý věděl co podepisuje

Rozhodli jsme se pro petici formou přímých podpisů zavrhli jsme internetovou ta nemá takovou potřebnou platnost.

A samozřejmě je to trošku komplikované a těd mám k vám prosbu oslovuji vás jestli nebudete mít chut a čas nám s peticí pomoc v okruhu vašich přátel pro shánění podpisů,který by souhlasili s našim protestem k vybudování feráty.

Pokud ano předem vám děkujeme 

Podepsané petice prosím zasílejte na adresy:

Za petiční výbor:

Ondřej Krecbach, Ke Králům 908, Dobřichovice 252 29

Jan Kubát, Jiráskova 784, Dobřichovice 252 29

Vladimír Kročil, Horní Adršpach 18 549 57

plán

autor: neznámý |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03