17. listopadu 2019 zpět

Poslední slanění a 70 let lezení v Polici

Na závěr roku se tradičně scházíme a symbolicky zavíráme skály posledním slaněním. Letos tuto akci rozšíříme o setkání u příležitosti 70 výročí od registrace prvního horolezeckého spolku v Polici nad Metují, které proběhne 23.11.2019. A protože toho je opravdu hodně, tak startujeme už ráno.

Poslední slanění
Sejdeme se u Sokolovny, kde kdo bude mít zájem, může nahlédnout na naši stěnu. V 10 hodin odcházíme směr Ostaš, přes Nebíčko, kolem anděla a podél lesa. Kdo nechce pěšky, tak v 10:30 jede autobus pod Ostaš a nahoru bohužel po svých. Mířit budeme do horňáku na vyhlídku na Zbrojnoše. Tam proběhne symbolické uzamčení skal a poslední slanění. Malík má uzavřenou společnost, ale je domluveno, že se o nás postará...

70 let
Setkání současných a bývalých členů klubu proběhne v restauraci v Suchém dole. Scházet se začneme v15 hodin, abychom v 15:30 mohli celou akci zahájit. Na programu budou bloky promítání fotografií z historie klubu a dostatek času i na pokec. Konec plánujeme na 19:30, ale tím nekončíme.

Zábava
Přesně tak. Oslavy pokračují za hudebního doprovodu kapely Adept blues band, tak jak jsme si již za několik posledních let zvykli.

Všechny, kteří se chtějí některé, nebo všech akcí zúčastnit, prosím o dochvilnost, tak aby nedocházelo ke zdržením či narušování průběhu akcí. Děkuji a všechny vás srdečně zvu.
autor: neznámý |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03