10. listopadu 2014 zpět

Trička, bouldrovka, aj.

31.10. se konala schůze výboru. Zápis je ke shlédnutí  v sekci dokumenty. Pohnulo se s pár projekty, které se táhly řadu měsíců a teď se zdá, že již směřují k závěru.

Trička
Odhlasovalo se, že trička pronás vyrobí firma Bluefly. Bude se jednat o černé triko s kontrastním žlutým či zeleným zakončením kolem krku a rukávů. V předu na prsou bude současný znak oddílu. Na zádech budou tři historické znaky horolezeckých oddílů v Polici. V současné době dostala firma podklady a mají se doladit detaily ohledně tisku. Možná můžeme zahajit i přijímání objednávek. Takže jméno, počet, velikost (každý trika od Bluefly zná tak velikost trefíte). Pro ženy bude k dispozici samozřejmě ženský střih trička. Posílat to můžete na mě.

Bouldrovka
Náš plán rozšířit bouldrovku už taky něco pamatuje. Vše naráželo na to , že jsme v sokolovně a ta patří Sokolu. Na schůzi se domluvila nabídka, která by vedla k vytvoření prostoru pro bouldrovku. Tuto naši nabídku jsem ve středu 5.6. přednesl na schůzi výboru sokola. Vize byla odsouhlasena a do příště připravíme výkresovou dokumentaci ke schválení. Jedná se o výstavbu stěny, kterou dojde k oddělení prostoru na galerii za malou stěnou od  prostoru sokolovny. Tam se přesune část vybavení z klubovny, do níž se přesune vybavení z nářaďovny. V ní pak dojde k vybudování bouldrovky.
Kdo má zájem se podílet na jejím vzhledu, může si už připravovat náčrty. Velikost prostoru je 7x4,5x3 (dxšxv). Zároveň bude potřeba taky dost brigádnických hodin.

Závody
Naše tradiční lednové závody se uskuteční 17.1.2015. Kdo má možmost získat nějakého sponzora, dejte vědět. Jinak opět se bez vaší pomoci neobejdeme.

Jinak se snad všichni uvidíme na Posledním slanění a tak se může vše probrat.
autor: Tomáš Hornych |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03