3. dubna 2014 zpět

Informace ke změnám místa kroužku

Jak jsem po dětěch posílal, dávám sem informace co a jak bude.
Jaro je tu a s ním i možnost lezení v přírodě. Pokud ovšem k tomu bude vhodné počasí a podmínky. To zda bude kroužek na stěně nebo ve skalách rozhodneme v pondělí a následně zde vyvěsíme. Proto si v úterý zde vždy zjistěte kde budeme. Kdo by to chtěl dostávat do mailu, napište mi adresu a budu vám to posílat. Využívat k tomu budeme nedaleké skály na Ostaši. Já osobně tam budu jezdit autem, protože musíme nahoru dostat spoustu materiálu. Kdo má problém se dostat nahoru, tak můžu tři děti vzít tam i zpět. Aby jsme si lezení užili bude kroužek pro obě skupiny začínat v 16:00 na parkovišti na Ostaši. Končit bude na stejném místě v 19:00. Rád bych kdyby jste mohli nám nahlásit zda se vaše dítě lezení zúčastní a jak se bude dopravovat. Do skal jim sebou dejte pití, malou svačinu, strojení na lezení (něco co se může zašpinit a roztrhat), obuv na lezení, kdo má tak vlastní sedák a osmu. To vše do batohu.
Rád bych zdůraznil, že lezení na pískovcových skalách je odlišné od lezení na umělé stěně. I když se budeme snažit o maximální bezpečnost, nějakou tu odřeninu si děti určitě přinesou. Doma taky zkontrolujte klíšťata.
Omlouváme se pokud vám toto přináší problémy. Pro děti to bude ale určitě zážitek, který rozhodne zda se lezení věnovat nebo s ním skončit.

Tomáš Hornych
workup@tiscali.cz
autor: Tomáš Hornych |
upraveno: updater | 29.06.2020 16:03